Kami Nyayogikeun Produk Tinggi

Produk Panas

  • Copper Foam

    Busa Tambaga

    Deskripsi Produk Foam Tambaga parantos seueur dianggo salaku persiapan bahan pamawa négatip batré, substrat éléktroda batré ion litium atanapi bahan bakar, pamawa sélkatalyst sareng bahan pelindung éléktromagnétik. Utamana busa tambaga mangrupikeun bahan dasar anu dianggo salaku éléktroda batréna, kalayan sababaraha kaunggulan anu jelas. Fitur Produk 1) busa tambaga ngagaduhan sipat termal anu hadé, tiasa seueur dianggo dina komponen motor / listrik sareng éléktronik tina radi konduksi panas ...

  • Nickel Foam

    Busa nikel

    Pedaran Produk busa logam poros mangrupikeun jinis bahan logam struktur keropos anyar kalayan jumlah sareng ukuran ukuran pori sareng porositas anu tangtu. Bahanna ngagaduhan ciri kapadetan massal alit, luas permukaan khusus ageung, nyerep énergi anu saé, kakuatan khusus anu luhur sareng kaku kaku khusus. Awak liwat-liang gaduh bursa panas anu kuat sareng kamampuan dissipation panas, kinerja nyerep sora anu saé, sareng perméabilitas sareng perméabilitas anu hadé. Logam busa sareng di ...

  • Translucent Aluminum Foam

    Busa Aluminium Tembus

    Panel busa Aluminium Tembus pisan ringan sareng ngamungkinkeun cahaya nembus. Ogé kawanoh salaku panel hiasan. Bahan permukaan anu unik sareng sacara visual anu langkung saé tibatan jero dina kulit Nyayogikeun kaindahan, kakuatan sareng leyuran akustik entéh kanggo sababaraha kasempetan kreatif. Kilat logam na digabungkeun sareng sababaraha rupa finish mangrupikeun salah sahiji jenis di saalam dunya. Éta parantos seueur dianggo dina sababaraha bidang sapertos: Cladding Wall Exterior, Interior Wall Cladding, Ceiling Ceiling, Rest ...

  • Open Cell Aluminum Foam

    Buka Cell Aluminium Foam

    Pedaran Produksi & Fitur busa sél kabuka aluminium anujul kana busa aluminium sareng pori-pori internal anu saling hubungkeun, kalayan ukuran liang 0,5-1,0mm, porositas 70-90%, sareng porositas 55-65%. Kusabab ciri logam sareng struktur keropos, busa aluminium liwat-liang ngagaduhan nyerep sora anu alus teuing sareng tahan seuneu, sareng tahan lebu, ramah lingkungan sareng tahan cai, sareng tiasa dianggo salaku bahan pangirangan noise dina waktos anu lami dina kaayaan damel rumit kaayaan. ...

  • Composite panel

    Panel komposit

    Pedaran Produksi Panel komposit tina Aluminium Foam sareng marmer anu mangrupikeun batu alam anu beurat dipotong janten lapisan ipis 3mm, diolah sareng digabungkeun sareng aluminium foal ultralight. Éta henteu ngan ukur ngajaga soliditas panel tapi ogé beurat batu urang nyaéta cahaya ultralight, sahingga gampang dianggo dina rupa-rupa lingkungan sapertos interior, luar, kontainer (karéta), kapal pesiar atanapi kabin kapal pesiar, bahan lift, jati sareng bahan pikeun ngarobih gedong lami. ...

  • AFP with punched holes

    AFP ku liang anu ditinju

    Pedaran Produksi Kanggo ngahontal pangaruh nyerep sora anu pangsaéna di luar, jalan raya, karéta api, sareng sajabana, kami parantos ngembangkeun khusus anu diolah ku AFP. Tuang liang sacara teratur dina AFP salaku proporsi 1% -3% , kalayan kinerja nyerep sora anu hadé sareng tingkat nyerep sora anu luhur. Papan insulasi sora tina papan sandwich aluminium busa, kandel 20mm, insulasi sora 20 ~ 40dB. Laju nyerep sora anu diukur ku metode gelombang nangtung nyaéta 40% ~ 80% dina kisaran 1000Hz dugi ka 2000H ...

  • Closed-Cell Aluminum Foam Panel

    Ditutup-Sél Aluminium Foam Panel

    Spesifikasi Produk Closed-cell Aluminium Foam Panel Dasar Fitur Komposisi Kimia Ngalangkungan 97% Tipe Sél Aluminium Closed-cell Density 0.3-0.75g / cm3 Fitur Akustik nyerep Akustik Koefisien NRC 0.70 ~ 0.75 Fitur Mékanis Kakuatan tarik 2 ~ 7Mpa Kakuatan komprési 3 ~ 17Mpa Thermal Fitur konduktivitas termal 0.268W / mK Titik lebur Perkiraan. 780 ℃ Ekstra Fitur Éléktromagnétik gelombang gelombang kamampuan ngalangkungan Langkung 90d ...

  • Aluminum Foam Sandwich Panel

    Aluminium Foam Sandwich Panel

    Fitur Produk ● Ultra-Ringan / Beurat Rendah ● Kakuatan Husus Tinggi ● Résistansi sepuh ● Nyerep Énergi Saé ● Dampak Résistansi Dampak Produk Density 0.25g / cm³ ~ 0.75g / cm³ Porositas 75% ~ 90% Diaméter liang Pori Utama 5 - 10 mm Kakuatan neken 3mpa ~ 17mpa kakuatan Bending 3mpa ~ 15mpa Kakuatan khusus: Éta tiasa nanggung langkung ti 60 kali tina résistansi seuneu sorangan, Teu aya pembakaran, Teu aya résiko korosi gas beracun, umur panjang jasa Spesifikasi produk ...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

Pedaran singget :

Grup Bahan Komposit BEIHAI mangrupikeun kelompok ageung anu ngagaduhan langkung ti 2300 padamel sareng 6 pabrik anu béda. Kami khusus pikeun ngahasilkeun bahan bina anu bénten pikeun langkung ti 26 taun.
Kami perusahaan munggaran di Cina anu parantos nyetél pabrik nyalira ngahasilkeun AFP (Aluminium Foam Panel). Urang gaduh sakumpulan inti téknis anu gaduh téknik tinggi sareng pangalaman kerja anu nyata sababaraha taun.

Ilubiung dina kagiatan paméran

Warta & Inpormasi

  • Bahan anu gampang dianggo dina busa toko-aluminium selebritis Internét

    Naha henteu pisan sapertos desain toko kuéh biasa? Leres, éta dibuka dina bulan Méi taun ayeuna Hollyland LAB toko konsep anu ngamungkinkeun anjeun ngorondang ka luar angkasa dina gaya Futuristik kadua, desain rohangan pérak-abu, layar ageung sareng pamasangan seni, cuci mulut sareng bentuk anu tiasa robih Naon anu nyiptakeun ...

  • Porositas sareng Densitas Foam Metal

    Dina 2015, matéri bahan komposit matrix logam babarengan dikembangkeun ku panaliti ti DST sareng New York University Institute of Technology. Kapadetanna ngan ukur 0,92 g / m3 sareng tiasa ngambang dina cai. Heran, bahan ieu ngagaduhan kakuatan anu nyugemakeun nalika ngahontal beurat entéh, sareng ...

  • Naon Tambaga busa sareng aplikasi na?

    Busa tambaga mangrupikeun bahan multifungsi anu énggal sareng sajumlah ageung liang anu nyambung atanapi teu nyambung anu disebarkeun sami dina matrix. Busa tambaga ngagaduhan konduktivitas sareng palenturan anu saé. Éta ngagaduhan biaya anu langkung handap sareng konduktivitas anu langkung saé tibatan busa nikel sareng tiasa dianggo pikeun nyiapkeun anoda batré (operator) m ...

  • Naon ari Metal Metal? Klasifikasi busa logam & Aplikasi

    Foam Metal ngarujuk kana bahan logam khusus kalayan pori-pori busa. Ngalangkungan ciri strukturna anu unik, busa logam ngagaduhan séri kaunggulan anu saé, sapertos kapadetan rendah, kinerja insulasi panas anu saé, kinerja insulasi sora anu saé sareng kamampuan nyerep gelombang éléktromagnétik. Éta luhur ...

  • Project & Application Potentials
  • Project & Application Potentials
  • Project & Application Potentials
  • Project & Application Potentials
  • Project & Application Potentials
  • Project & Application Potentials