• cpbj

Panel komposit

Pedaran pondok:

Busa aluminium tiasa komposit sareng bahan anu sanés, sapertos Al-sheet, marmer, panel FRP, pilem PVC, ayeuna parantos dianggo panas pisan dina jati. Upami anjeun peryogi bahan ieu, punten wartosan kami kandel panel busa aluminium sareng ketebalan komposit matéri.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran Produksi

Panel komposit tina Aluminium Foam sareng marmer anu mangrupikeun batu alami beurat janten lapisan ipis 3mm, diolah sareng dihijikeun sareng aluminium foal ultralight. Éta henteu ngan ukur ngajaga soliditas panel tapi ogé beurat batu urang nyaéta cahaya ultralight, sahingga gampang dianggo dina rupa-rupa lingkungan sapertos interior, luar, kontainer (karéta), kapal pesiar atanapi kabin kapal pesiar, bahan lift, jati sareng bahan pikeun ngarobih gedong lami.

1 (2)

Busa aluminium tiasa komposit sareng bahan anu sanés, sapertos Al-sheet, marmer, panel FRP, pilem PVC, ayeuna parantos dianggo panas pisan dina jati. Upami anjeun peryogi bahan ieu, punten wartosan kami kandel panel busa aluminium sareng ketebalan komposit matéri.

114
1 (4)
1 (6)
1 (7)

Fitur Produk

Panel komposit tina Aluminium Foam sareng marmer nyaéta beurat Cahaya, kakuatan tinggi, rata rata, tahan sora, insulasi termal, tahan gempa anu kuat, seuneu, anti korosi kimia, tahan cuaca, gampang dipasang, jst.

Sadaya produk busa aluminium kami ciri

Ultra-hampang / beurat handap

Kinerja akustik anu saé (insulasi sora atanapi nyerep)

Tahan seuneu / seuneu

Kamampuh tameng gelombang éléktromagnétik anu hadé

Pangaruh buffering saé

Konduktivitas termal low

Gampang diolah

Pamasangan gampang

Bahan hiasan éndah

Tiasa dicampur sareng bahan anu sanés (mis. Marmer, cadar aluminium, jst)

100% ramah lingkungan

Sapinuhna didaur ulang 

Ukuran Produk

Jenis

Standar

Lain

Bagian

Tembok

1200 * 600 * 9mm ~ 600 * 600 * 9mm

V: max1600

H: max1000

Marmer 3mm Aluminium Foam 6mm

Lantai

1200 * 600 * 9mm ~ 600 * 600 * 9T (14mm)

Marmer 3 (5mm) Aluminium Foam 6 (9mm)

Tembok seni

Sakumaha Desain

Panilitian

Bungkusan

Produk panel aluminium busa umumna dipak dina karton atanapi kotak kai.

1 (1)

Aplikasi

Éta tiasa dianggo di tempat-tempat ieu pikeun ngontrol waktos kumbuh sacara épéktip: perpustakaan, ruang rapat, bioskop, studio, KTV, stadion, natatorium, stasiun subway, kamar ngantosan, hotél sareng réstoran, mall balanja, ruang paméran, imah nirkabel, komputer imah jeung sajabana.

1 (3)

FAQ

1. MOQ: 100m²

2. waktos pangiriman: sakitar 20 dinten saatos mastikeun urutan.

3. istilah mayar: T / T 50% deposit sateuacanna, kasaimbangan 50% sateuacan tanggal kiriman.

4. Sampel gratis pikeun mariksa sareng nguji.

5. Layanan online 24 jam.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Open Cell Aluminum Foam

      Buka Cell Aluminium Foam

      Pedaran Produksi & Fitur busa sél kabuka aluminium anujul kana busa aluminium sareng pori-pori internal anu saling hubungkeun, kalayan ukuran liang 0,5-1,0mm, porositas 70-90%, sareng porositas 55-65%. Kusabab ciri logam sareng struktur keropos, busa aluminium liwat-liang ngagaduhan nyerep sora anu alus teuing sareng tahan seuneu, sareng tahan lebu, ramah lingkungan sareng tahan cai, sareng tiasa dianggo salaku bahan pangirangan noise pikeun ...

    • AFP with punched holes

      AFP ku liang anu ditinju

      Pedaran Produksi Kanggo ngahontal pangaruh nyerep sora anu pangsaéna di luar, jalan raya, karéta api, sareng sajabana, kami parantos ngembangkeun khusus anu diolah ku AFP. Tuang liang sacara teratur dina AFP salaku proporsi 1% -3% , kalayan kinerja nyerep sora anu hadé sareng tingkat nyerep sora anu luhur. Papan insulasi sora tina papan sandwich aluminium busa, kandel 20mm, insulasi sora 20 ~ 40dB. Laju nyerep sora diukur ku gelombang nangtung ...

    • Closed-Cell Aluminum Foam Panel

      Ditutup-Sél Aluminium Foam Panel

      Spesifikasi Produk Closed-cell Aluminium Foam Panel Dasar Fitur Komposisi Kimia Ngalangkungan 97% Tipe Sél Aluminium Closed-cell Density 0.3-0.75g / cm3 Fitur Akustik nyerep Akustik Koefisien NRC 0.70 ~ 0.75 Fitur Mékanis Kakuatan tarik 2 ~ 7Mpa Kakuatan komprési 3 ~ 17Mpa Thermal Fitur konduktivitas termal 0.268W / mK Titik lebur Perkiraan. 780 ℃ Fitur Tambahan ...

    • Translucent Aluminum Foam

      Busa Aluminium Tembus

      Panel busa Aluminium Tembus pisan ringan sareng ngamungkinkeun cahaya nembus. Ogé kawanoh salaku panel hiasan. Bahan permukaan anu unik sareng sacara visual anu langkung saé tibatan jero dina kulit Nyayogikeun kaindahan, kakuatan sareng leyuran akustik entéh kanggo sababaraha kasempetan kreatif. Kilat logam na digabungkeun sareng sababaraha rupa finish mangrupikeun salah sahiji jenis di saalam dunya. Éta parantos seueur dianggo dina sababaraha bidang sapertos: Ext ...

    • Aluminum Foam Sandwich Panel

      Aluminium Foam Sandwich Panel

      Fitur Produk ● Ultra-Ringan / Beurat Rendah ● Kakuatan Husus Tinggi ● Résistansi sepuh ● Nyerep Énergi Saé ● Dampak Résistansi Dampak Produk Density 0.25g / cm³ ~ 0.75g / cm³ Porositas 75% ~ 90% Diaméter liang Pori Utama 5 - 10 mm Kakuatan neken 3mpa ~ 17mpa kakuatan bending 3mpa ~ 15mpa Kakuatan khusus: Éta tiasa nahan langkung ti 60 waktos ...

    • Aluminum Foam Block

      Blok Busa Aluminium

      Pedaran Produk Kami ngahasilkeun busa Aluminium ku ALPORAS. Blok busa aluminium kalayan ukuran 1250x650x270mm, 2050x1050x250mm sareng 2500x900x350mm ukuran pangbadagna di dunya. Saatos motong halaman ukuran réngsé nyaéta 1200x600 * 200mm, 2000x1000x200mm sareng 2400x800x200mm. Lambaran Data Kinerja Mékanis Panel Aluminium Foam ...