• cpbj

Ditutup-Sél Aluminium Foam Panel

Pedaran pondok:

Aluminium Foam mangrupikeun jinis bahan fungsional struktural énggal kalayan rupa-rupa pasipatan anu hadé. Numutkeun struktur pori, busa aluminium tiasa dibagi kana busa aluminium sél katutup sareng busa aluminium sél kabuka, urut unggal liangna henteu nyambung; liang tukangna saling nyambung.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Panel busa Aluminium sél tertutup

Fitur Dasar

Komposisi Kimia

Langkung tina 97% Aluminium

Tipe Sél

Sél katutup

Kapadetan

0.3-0.75g / cm3

Fitur Akustik

Koefisién nyerep akustik

NRC 0.70 ~ 0.75

Fitur mékanis

Kakuatan regangan

2 ~ 7Mpa

Kakuatan neken

3 ~ 17Mpa

Fitur Termal

Konduktivitas termal

0,268W / mK

Titik lebur

Kira-kira. 780

Fitur tambahan

Kamampuh tameng gelombang éléktromagnétik

Langkung 90dB

Uji Semprot Uyah

Teu aya Korosi

Fitur Produk

Salaku produk Aluminium Foam kalayan beurat entéh, nyerep sora tinggi, nyerep shock tinggi, nyerep énergi tabrakan tinggi, kinerja tameng éléktromagnétik tinggi, insulasi panas anu saé, suhu luhur, tahan seuneu, kalayan ramah lingkungan anu unik sareng sipat khusus anu sanés.

Lambaran Data Kinerja Mékanis

Dénsitas (g / cm3)

Kakuatan Komprésif (Mpa)

Kakuatan Bending (Mpa)

Ngalenyepan Énergi (KJ / M3)

0,25 ~ 0,30

3.0 ~ 4.0

3.0 ~ 5.0

1000 ~ 2000

0,30 ~ 0,40

4.0 ~ 7.0

5.0 ~ 9.0

2000 ~ 3000

0,40 ~ 0,50

7.0 ~ 11.5

9.0 ~ 13.5

3000 ~ 5000

0,50 ~ 0,60

11.5 ~ 15.0

13.5 ~ 18.5

5000 ~ 7000

0,60 ~ 0,70

15.0 ~ 19.0

18.5 ~ 22.0

7000 ~ 9000

0,70 ~ 0,80

19.0 ~ 21.5

22.0 ~ 25.0

9000 ~ 12000

0,80 ~ 0,85

21.5 ~ 32.0

25.0 ~ 36.0

12000 ~ 15000

1

Aplikasi

(1) Téknik sareng Industri Konstruksi

Panél busa aluminium tiasa dianggo salaku bahan nyerep sora dina torowongan karéta, handapeun sasak jalan raya atanapi di jero / luar gedong kusabab insulasi akustik anu hadé.

(2) Industri Otomotif, Penerbangan sareng Railway

Foam aluminium tiasa dianggo dina kendaraan pikeun ningkatkeun sora anu ngaraheutkeun, ngirangan beurat mobil, sareng ningkatkeun nyerep tanaga upami nabrak.

(3) Industri Arsitéktur sareng Desain

Panél busa aluminium tiasa dianggo salaku panél hiasan dina témbok sareng langit-langit, masihan penampilan unik anu gaduh kilau logam.

Éta Gampang, Aman sareng Sederhana dipasang tanpa alat angkat mékanis. Sampurna pikeun digawé di jangkung, contona langit-langit, témbok sareng hateup. 

1
114
115

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Composite panel

      Panel komposit

      Pedaran Produksi Panel komposit tina Aluminium Foam sareng marmer anu mangrupikeun batu alam anu beurat dipotong janten lapisan ipis 3mm, diolah sareng digabungkeun sareng aluminium foal ultralight. Éta henteu ngan ukur ngajaga soliditas panel tapi ogé beurat batu urang nyaéta cahaya ultralight, sahingga gampang dianggo dina rupa-rupa lingkungan sapertos interior, luar, kontainer (karéta), kapal pesiar atanapi kabin kapal pesiar, bahan lift, jati sareng ...

    • Open Cell Aluminum Foam

      Buka Cell Aluminium Foam

      Pedaran Produksi & Fitur busa sél kabuka aluminium anujul kana busa aluminium sareng pori-pori internal anu saling hubungkeun, kalayan ukuran liang 0,5-1,0mm, porositas 70-90%, sareng porositas 55-65%. Kusabab ciri logam sareng struktur keropos, busa aluminium liwat-liang ngagaduhan nyerep sora anu alus teuing sareng tahan seuneu, sareng tahan lebu, ramah lingkungan sareng tahan cai, sareng tiasa dianggo salaku bahan pangirangan noise pikeun ...

    • Aluminum Foam Sandwich Panel

      Aluminium Foam Sandwich Panel

      Fitur Produk ● Ultra-Ringan / Beurat Rendah ● Kakuatan Husus Tinggi ● Résistansi sepuh ● Nyerep Énergi Saé ● Dampak Résistansi Dampak Produk Density 0.25g / cm³ ~ 0.75g / cm³ Porositas 75% ~ 90% Diaméter liang Pori Utama 5 - 10 mm Kakuatan neken 3mpa ~ 17mpa kakuatan bending 3mpa ~ 15mpa Kakuatan khusus: Éta tiasa nahan langkung ti 60 waktos ...

    • Translucent Aluminum Foam

      Busa Aluminium Tembus

      Panel busa Aluminium Tembus pisan ringan sareng ngamungkinkeun cahaya nembus. Ogé kawanoh salaku panel hiasan. Bahan permukaan anu unik sareng sacara visual anu langkung saé tibatan jero dina kulit Nyayogikeun kaindahan, kakuatan sareng leyuran akustik entéh kanggo sababaraha kasempetan kreatif. Kilat logam na digabungkeun sareng sababaraha rupa finish mangrupikeun salah sahiji jenis di saalam dunya. Éta parantos seueur dianggo dina sababaraha bidang sapertos: Ext ...

    • Aluminum Foam Block

      Blok Busa Aluminium

      Pedaran Produk Kami ngahasilkeun busa Aluminium ku ALPORAS. Blok busa aluminium kalayan ukuran 1250x650x270mm, 2050x1050x250mm sareng 2500x900x350mm ukuran pangbadagna di dunya. Saatos motong halaman ukuran réngsé nyaéta 1200x600 * 200mm, 2000x1000x200mm sareng 2400x800x200mm. Lambaran Data Kinerja Mékanis Panel Aluminium Foam ...

    • AFP with punched holes

      AFP ku liang anu ditinju

      Pedaran Produksi Kanggo ngahontal pangaruh nyerep sora anu pangsaéna di luar, jalan raya, karéta api, sareng sajabana, kami parantos ngembangkeun khusus anu diolah ku AFP. Tuang liang sacara teratur dina AFP salaku proporsi 1% -3% , kalayan kinerja nyerep sora anu hadé sareng tingkat nyerep sora anu luhur. Papan insulasi sora tina papan sandwich aluminium busa, kandel 20mm, insulasi sora 20 ~ 40dB. Laju nyerep sora diukur ku gelombang nangtung ...