• cpbj

Wisata Pabrik

Sértipikat CE

BEIHAI AFP dept. Mangrupikeun perusahaan anu ngahususkeun ngahijikeun bahan tina logam busa sareng nalungtik sareng ngembangkeun, ngahasilkeun, ngajalankeun produk anu aya hubunganana, rékayasa aplikasi produk sareng jasa téknis anu pakait kana hiji. Produk utama BEIHAI AFP nyaéta Aluminium Foam Panel, sareng ayeuna parusahaan gaduh hak cipta intelektual proprietary dina ngahasilkeun, ngadamel sareng nerapkeun aluminium busa.

21

Pameran

1

Palanggan

2
3

Bengkel

1
2

Jalur Produksi

3
4