• cpbj

Tentang Kami

Profil Perusahaan

1
2
3
4
5
6

Grup Bahan Komposit BEIHAI mangrupikeun kelompok ageung anu ngagaduhan langkung ti 2300 padamel sareng 6 pabrik anu béda. Kami khusus pikeun ngahasilkeun bahan bina anu bénten pikeun langkung ti 26 taun.
Kami perusahaan munggaran di Cina anu parantos nyetél pabrik nyalira ngahasilkeun AFP (Aluminium Foam Panel). Urang gaduh sakumpulan inti téknis anu gaduh téknik tinggi sareng pangalaman kerja anu nyata sababaraha taun.

BEIHAI AFP dept. Mangrupikeun perusahaan anu ngahususkeun ngahijikeun bahan tina logam busa sareng nalungtik sareng ngembangkeun, ngahasilkeun, ngajalankeun produk anu aya hubunganana, rékayasa aplikasi produk sareng jasa téknis anu pakait kana hiji. Produk utama BEIHAI AFP nyaéta Aluminium Foam Panel, sareng ayeuna parusahaan gaduh hak cipta intelektual proprietary dina ngahasilkeun, ngadamel sareng nerapkeun aluminium busa.

1
2
3
4

Naha Pilih Kami

1. 3 pabrik kalayan pagawé 2100 khusus dina ngahasilkeun produk Aluminium.

2. Pangalaman langkung ti 26 taun kalayan langkung ti 18 kategori produk anu tiasa nyayogikeun layanan mandeg.

3. Sadaya produk kami kalayan standar kualitas internasional, produk diékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Éropa Wétan, Amérika Kidul, Amérika Kalér sareng pasar luar negeri ageung sanés.

4. Tim R&D sareng téknologi canggih janten sacara efektif nyayogikeun sagala jinis produk standar sareng produk khusus.

5. Kami gaduh departemén kualitas khusus pikeun mastikeun yén teu aya masalah kualitas sateuacan pangiriman.

6. Ékspor parantos ampir dasawarsa sajarah, parantos akumulasi pangalaman euyeub tur akrab sareng sertipikat dokumenter sareng prosés ékspor anu nyayogikeun jasa ékspor propésional.

7. Luyu sareng paménta konsumén pikeun bentuk pembayaran anu fleksibel sareng rupa-rupa. Sapertos L / C, T / T, Western union, paypal, jst.

8. Pra-penjualan online 24 jam sareng layanan purna jual pikeun nyayogikeun anjeun répon profesional sareng tepat waktuna.

1
21

Tim Téknis anu Kuat

Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, puluhan taun pangalaman propésional, tingkat desain anu saé, nyiptakeun intéligénsisi épisiensi kualitas luhur.

Téknologi

Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis.

Ngahaja Nyiptakeun

Perusahaan nganggo sistem desain anu maju sareng panggunaan manajemén sistem manajemen mutu internasional internasional ISO9001 2000.

Kauntungannana

Produk kami ngagaduhan kualitas anu saé sareng kiridit supados urang tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara kami.

Kualitas Anu Saé

Perusahaan ngahususkeun dina ngahasilkeun alat-alat kinerja tinggi, kakuatan téknis anu kuat, kamampuan ngembangkeun anu kuat, jasa téknis anu saé.

Palayanan

Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.