• cpbj

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

T: Naon ari AFP (Aluminium Foam Panel)?

Busa aluminium mangrupikeun bahan logam konsép énggal anu dibentuk dina bentuk bolu saatos lebur ingot aluminium kalayan sababaraha bahan kimia sareng anu ngagaduhan seueur corétan sél pori. Éta mangrupikeun sttureructure sélular anu diwangun ku aluminium padet anu ngandung fraksi volume ageung tina gas. liang-liang. Pori-pori tiasa diskalakeun (busa sél tertutup), atanapi tiasa ngawangun jaringan anu saling sambung (busa sél terbuka).

Q: Naon fitur busa aluminium sél kabuka?

Éta ciri yén unggal sél pori saling nyambung di jero sareng éta ogé ngagaduhan ventilasi hawa anu saé bari nyerep sora. Mibanda rupa-rupa aplikasi kalebet panukeur panas (kompak éléktronika kompak, bak cryogen, sareng bursa panas PCM), nyerep énergi, difusi aliran sareng élmu optik beurat beurat.

P: Naon sababaraha aplikasi umum tina AFP (sél kalam) urang?

Open-cell retulateated foam hususna kapaké dina bursa panas / tilelep, saringan kualitas luhur, éléktroda poros, struktur baffle, stabilizer aliran cairan sareng inti pikeun bahan komposit.

Q: Naon fitur busa aluminium sél katutup?

Pori-pori dina jero disegel sareng silih blok. Éta fitur kaku tinggi. beurat handap (tiasa ngambang dina cai), sareng nyerep énergi tinggi. Di sagigireun éta, urang ogé tiasa nyabak liang dina sél tertutup AFP.

P: Naon aplikasi AFP (sél tertutup)?

Fitur-fitur anu parantos disebatkeun di luhur tiasa diciptakeun AFP (close-ell) pikeun nyayogikeun sarat-sarat khusus dina industri otomotif, penerbangan, karéta sareng mesin ngawangun. Éta ogé cocog pikeun aplikasi poténsial luhur sanés dina bidang arsitéktur sareng desain dimana palindung éléktromagnétik, pangurang struktural, tahan seuneu, sareng struktur permukaan hiasan anu diperyogikeun.

Q: Naha milih China Beihai Aluminium Foam Panel?

Panel busa Aluminium kami utamina dianggo pikeun insulasi sora, buktina sora, tahan seuneu sareng tahan cai. Di sagigireun éta, éta ngagaduhan kakuatan tinggi, ultra-ringan, 100% ramah lingkungan sareng didaur ulang anu ngajantenkeun AFP kami langkung saé tibatan produk anu sanés, sapertos sisir madu, sareng sajabana Kauntungan anu kasebut di luhur ngamungkinkeun AFP kami pikeun cocog pikeun sababaraha sarat anu khusus. sapertos karéta api, sareng industri mesin ngawangun atanapi arsitéktur sareng desain sanésna atanapi interior. Panel urang tiasa dimesinikeun sakumaha gampangna tina kai, ngagunakeun téknik konvensional sapertos ragaji, pangeboran, sareng sajabana Éta ogé tiasa dipaku, dikaco, sareng sambung sambung pikeun siling, témbok sareng lantai.

Q: Naon anu urang nganggo pikeun gabungan silih?

Semén atanapi bahan konstruksi sanésna, sapertos lem.

Q: Naon M0Q (jumlah minimum order)?

Urutan minimum nyaéta 500m '.

Q: Abdi hoyong sababaraha conto, kumaha kuring tiasa kéngingkeun sababaraha?

Sampel produk urang salawasna sayogi. Ngan nyerat email ka kami, staf penjualan kami bakal balik deui ka anjeun sareng ngatur anjeun gancang-gancang.

Q: Naha sampel gratis?

Sacara umum, sampel leutik haratis sareng urang ogé kedah mayar biaya transportasi dina waktos munggaran. Nanging, upami anjeun peryogi sampel anu ageung, sadaya biaya kedah ditanggung ku anjeun, kalebet biaya sampel, biaya transportasi, jst.

Q: Dupi abdi nganjang ka pabrik anjeun?

Henteu, kami henteu kéngingkeun klien kami nganjang ka pabrik kami sabab produk kami produk patén énggal. Tapi, kami bakal ngantep anjeun ningali ruang paméran kami di Jiujiang.

P: Naon bedana AFP sareng honeycomb urang?

Madu sisir beda pisan sareng AFP urang sareng éta ngan ukur tiasa dianggo pikeun tahan panas. Tapi AFP kami henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun tahan panas, tapi ogé pikeun insulasi sora, kedap sora, tahan seuneu sareng nyerep énergi. Kapadetan lanté aluminium honeycomb langkung luhur tibatan lanté busa aluminium porous cahaya kusabab pigura bagian aluminium diperyogikeun pikeun honeycomb Sisi lantai aluminium tapi sanés pikeun papan roti lapis aluminium busa poros entéh. Hasilna biaya pikeun lanté aluminium honeycomb langkung luhur. Salajengna, papan sandwich busa busa aluminium énténg gaduh performa langkung luhur dina kakuatan mékanisme, proofing sora, nyerep shock, insulasi panas dibanding aluminium honeycomb.

Q: Naon bedana lantai Aluminium Foam kami sareng lantai kai?

Lantai busa aluminium poros ultra-lampu alus pisan dina pagelaran sareng murah di daérah hijian taunan, sahingga panémbalan sakedik langkung luhur.

P: Parantos aya sababaraha bahan akustik anu seueur dianggo, sapertos wol gelas, asbesto, sareng sajabana, naha kuring kedah milih busa Aluminium anjeun?

Dibandingkeun sareng bahan anu seueur dianggo pikeun nyerep sora sapertos wol kaca, asbés, bahan énggal --- busa aluminium dicirikeun sareng kakuatan lindeuk tinggi, mandiri, tahan suhu luhur, henteu murni, nyerep beueus handap. Kaunggulan ieu di luhur ngajantenkeun peran pentingna pikeun ngabuktoskeun sora kalayan pamekaran ruang.

Bahan logam keropos cahaya ultra mangrupikeun bahan anu cocog pikeun nyerep sora ti karéta api bawah tanah perkotaan, rel cahaya sareng angkutan umum sareng ningkatkeun épék sora di kamar akustik, aula multi-tujuan. Digantelkeun sareng struktur beton atanapi waja sareng dipasang dina jejambat sareng overhead dina dua sisi, éta tiasa dijantenkeun témbok soundproofing ageung, ngirangan noise traffic di kota; éta ogé tiasa dianggo dina bengkel, alat-alat mesin, situs konstruksi panto luar pikeun nyerep noise.