• cpbj

Kamungkinan Proyék & Aplikasi

1

Otomotif, Penerbangan sareng Industri Railway.

Struktur aluminium anu ringan, nyerep énergi sareng ngadalikeun noise kinerja langkung saé, janten ngagaduhan seueur aplikasi dina industri otomotif sareng transportasi.

2

Téknik sareng Industri Konstruksi.

Éta tiasa dianggo salaku bahan nyerep sora dina torowongan karéta, handapeun sasak jalan raya atanapi di jero luar gedong kusabab insulasi akustik anu hadé.

3

Industri Arsitéktur sareng Desain.

Éta tiasa dianggo salaku panél hiasan dina témbok sareng langit-langit, masihan penampilan unik anu gaduh kilau logam.

4

Pikeun Ngadalikeun Waktos Reverberasi Épéktip.

Éta tiasa dianggo di tempat-tempat ieu pikeun ngontrol waktos kumbuh sacara épéktip: perpustakaan, ruang rapat, bioskop, studio, KTV, stadion, natatorium, stasiun subway, kamar ngantosan, hotél sareng réstoran, mall balanja, ruang paméran, imah nirkabel, komputer imah jeung sajabana.

5

Pikeun Nyegah Pangaruh EMP Disababkeun ku Radiasi Nuklir.

Éta tiasa dianggo dina waktos-waktos ieu sapertos imah komputer telekomunikasi, alat éléktronik, siaran sareng tipi sareng sajabina, pikeun aluminium busa ngagaduhan fungsi tameng éléktromagnétik anu hadé sareng tiasa nyegah épék EMP anu disababkeun ku radiasi nuklir.

6

Pikeun Ngaleungitkeun Sora sareng Ngeureunkeun Noise.

Éta tiasa dianggo dina situs-situs ieu pikeun ngaleungitkeun sora sareng ngeureunkeun sora: pipa silencers, hend mufflers, ruang plenum, bengkel pemurnian, lokakarya ngahasilkeun pangan, pabrik farmasi, toko pabrik alat anu tepat, laboratorium, bangsal sareng kamar operasi, kantin , parahu sareng kompartemen panumpang, kabin, AC sareng alat-alat ventilasi.

(1) beurat Ultra-beurat / low.

(2) Kinerja tameng sora anu saé (nyerep akustik).

(3) Seuneu tahan / seuneu.

(4) Kamampuan pelindung gelombang éléktromagnétik anu hadé.

(5) Pangaruh buffering anu saé.

(6) Konduktivitas termal anu handap.

(7) Gampang diolah.

(8) Instalasi gampang.

(9) Bahan hiasan anu éndah.

(10) Tiasa dikempelkeun sareng bahan sanés (misal. Marmer, lambar aluminium, jst).

(11) 100% Ramah lingkungan.

(12) Sapinuhna didaur ulang.