• cpbj

Warta

  • The material that is easy to use in the Internet celebrity shop-aluminum foam

    Bahan anu gampang dianggo dina busa toko-aluminium selebritis Internét

    Naha henteu pisan sapertos desain toko kuéh biasa? Leres, éta dibuka dina bulan Méi taun ayeuna Hollyland LAB toko konsep anu ngamungkinkeun anjeun ngorondang ka luar angkasa dina gaya Futuristik kadua, desain rohangan pérak-abu, layar ageung sareng pamasangan seni, cuci mulut sareng bentuk anu tiasa robih Naon anu nyiptakeun ...
    Maca deui
  • Porosity and Density of Foam Metal

    Porositas sareng Densitas Foam Metal

    Dina 2015, matéri bahan komposit matrix logam babarengan dikembangkeun ku panaliti ti DST sareng New York University Institute of Technology. Kapadetanna ngan ukur 0,92 g / m3 sareng tiasa ngambang dina cai. Heran, bahan ieu ngagaduhan kakuatan anu nyugemakeun nalika ngahontal beurat entéh, sareng ...
    Maca deui
  • What is Copper foam and its applications?

    Naon Tambaga busa sareng aplikasi na?

    Busa tambaga mangrupikeun bahan multifungsi anu énggal sareng sajumlah ageung liang anu nyambung atanapi teu nyambung anu disebarkeun sami dina matrix. Busa tambaga ngagaduhan konduktivitas sareng palenturan anu saé. Éta ngagaduhan biaya anu langkung handap sareng konduktivitas anu langkung saé tibatan busa nikel sareng tiasa dianggo pikeun nyiapkeun anoda batré (operator) m ...
    Maca deui
  • What Is Metal Foam? Metal foam classifications & Applications

    Naon ari Metal Metal? Klasifikasi busa logam & Aplikasi

    Foam Metal ngarujuk kana bahan logam khusus kalayan pori-pori busa. Ngalangkungan ciri strukturna anu unik, busa logam ngagaduhan séri kaunggulan anu saé, sapertos kapadetan rendah, kinerja insulasi panas anu saé, kinerja insulasi sora anu saé sareng kamampuan nyerep gelombang éléktromagnétik. Éta luhur ...
    Maca deui