• cpbj

Aluminium Foam Sandwich Panel

Pedaran pondok:

Aluminbahan um um mangrupikeun lapisan sandwich tengah, lapisan luhur sareng handap mangrupikeun lambar aluminium, sareng interlayer kabeungkeut ku suhu luhur sareng tekanan panas.

Éta beurat beurat, kaku khusus tinggi, tahan sepuh, nyerep énergi anu saé sareng tahan résistansi.

Ku nyaluyukeun bahan sareng ukuran busa aluminium sareng lambar aluminium, éta tiasa nyayogikeun sarat kinerja anu béda pikeun struktur mobil, lantai, kotak, gedong, mebel sareng lapangan sanésna.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Produk

● Ultra-Ringan / Beurat Rendah

● kaku kaku pisan

● Résistansi sepuh

● nyerep énergi saé

● Résistansi Pangaruh

Spésifikasi Produk

Kapadetan 0.25g / cm³ ~ 0.75g / cm³
Porositas 75% ~ 90%
Diaméter liang Utama 5 - 10 mm
Kakuatan neken 3mpa ~ 17mpa
Kakuatan bending 3mpa ~ 15mpa
Kakuatan khusus: Éta tiasa nanggung langkung ti 60 kali beurat sorangan
Résistansi seuneu, Teu aya durukan, Teu aya gas beracun
Tahan korosi, umur panjang jasa
Spésifikasi produk: Disaluyukeun nurutkeun sarat konsumén
1

Aplikasi

Éta tiasa dianggo dina situs-situs ieu pikeun ngaleungitkeun sora sareng ngeureunkeun noise: silencer pipa, muffler sirah, ruang plenum, bengkel pemurnian, lokakarya ngahasilkeun pangan, pabrik farmasi, toko pabrik alat anu tepat, laboratorium, bangsal sareng kamar operasi, kantin , parahu sareng kompartemen panumpang, kabin, AC sareng alat-alat ventilasi.

Perlindungan Dermaga

9

Lantai Mobil

1

Laporan Tés SGS Lantai Mobil (Duanana Sisi)

Item Tés

Standar

Métode Tés

Hasil

Kakuatan regangan

> 1,50MPa

GB / T1452-2005

2.34MPa

Kakuatan Compressive

> 2,50MPa

GB / T1453-2005

3.94MPa

Kakuatan ngagulung

≥7.7MPa

GB / T1456-2005

≥246.85N.mm / mm

Kakuatan mesék

≥56N.mm / mm

GB / T1457-2005

≥246.85N.mm / mm

Tés ragrag bal

Pangaruh Indentasi≤2mm

510g φ50mm Bola baja turun tina jangkungna 2.0m

Rata-rata: 1.46mm

Tés kacapean

Tekanan beban: -3000 (N / m2) * S, Frékuénsi: 10HZ,

Kali: 6 juta

GJB130.9-86

patah tulang inti sareng karusakan fisik henteu kapendak. 

Sendi diadu ogé.

Insulasi Sora

≥28dB

GB / 19889.3-2005 /

ISO140-3: 2005

29dB

Résistansi Seuneu

Sf3

DIN4102-14: 1990

 DIN5510-2: 2009

Sf3

Haseup / Karacunan

FED≤1

DINENISO5659-2

DIN5510-2: 2009

FED = 0,001

Babandingan komposit busa Aluminium sareng lambar aluminium sareng papan kai pikeun lantai gerbong

Kinerja

Busa aluminium kalayan Al-lambar

Papan kai

Bédana

Dénsitas (g / cm)

<0.6

<0.8

-0.2

Kakuatan ngagulung

16 ~ 24

6 ~ 12

Dobel

Kalangkang sora / dB

> 20

<10

+20

Shockproof / Gedéna

1

Henteu aya buktina ngajempolan

+1

Résistansi seuneu

teu kabeuleum

kaduruk

 

Ongkos / (USD) /year.m²

4.9

5.6

-13%

Babandingan komposit busa Aluminium sareng lambar aluminium sareng Aluminium

Panel Honeycomb pikeun lantai gerbong

Performance

Busa aluminium

kalayan Al-lambar, 30mm

Aluminium

Lebah madu, 50mm

Bédana

Dénsitas (g / cm³)

<0.6

> 0.7

-0.1

Kakuatan ngagulung

16 ~ 24

10 ~ 16

+ 6 ~ 12

Kakuatan mesék / Mpa

> 3

1,5 ~ 2.5

+ 0,5 ~ 1,5

Kalangkang sora / dB

> 20

<10

+10

Shockproof / Gedéna

> 1.0

<0,5

+0,5

Runtuh

Teu runtuh

Runtuh

 

Biaya / (USD / taun.m²)

184.3

199.1

-8%

Industri Mobil

1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Aluminum Foam Sandwich Panel

      Aluminium Foam Sandwich Panel

      Fitur Produk ● Ultra-Ringan / Beurat Rendah ● Kakuatan Husus Tinggi ● Résistansi sepuh ● Nyerep Énergi Saé ● Dampak Résistansi Dampak Produk Density 0.25g / cm³ ~ 0.75g / cm³ Porositas 75% ~ 90% Diaméter liang Pori Utama 5 - 10 mm Kakuatan neken 3mpa ~ 17mpa kakuatan Bending 3mpa ~ 15mpa Kakuatan khusus: Éta tiasa nanggung langkung ti 60 kali tina résistansi seuneu sorangan, Teu aya pembakaran, Teu aya résiko korosi gas beracun, umur panjang jasa Spesifikasi produk ...