• cpbj

Buka Cell Aluminium Foam

Pedaran pondok:

Koéfisién pangirangan noise NRC0.75, tingkat perlindungan seuneu A1, sareng liwat-liang foamed aluminium kalayan résistansi aliran anu béda sareng aperture through-hole (babandingan liwat-liang) tiasa disaluyukeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran Produksi & Fitur

Busa aluminium sél terbuka nuduhkeun busa aluminium sareng pori internal anu saling hubung, kalayan ukuran liang 0,5-1,0mm, porositas 70-90%, sareng porositas 55-65%. Kusabab ciri logam sareng struktur keropos, busa aluminium liwat-liang ngagaduhan nyerep sora anu alus teuing sareng tahan seuneu, sareng tahan lebu, ramah lingkungan sareng tahan cai, sareng tiasa dianggo salaku bahan pangirangan noise dina waktos anu lami dina kaayaan damel rumit kaayaan.

1

Spésifikasi Produk

1. Kandel 7-12mm,

2. Ukuran pangageungna 1200x600mm

3. Kapadetan 0.2-0.5g / cm3.

4. Ngaliwatan diaméterna liang 0.7-2.0mm.

114

Prosés Produksi

115

Aplikasi

Éta tiasa dianggo di tempat-tempat ieu: jalur urban sareng jalur lalu lintas, jalan overhead, jalan karéta, persimpangan cloverleaf, menara pendingin, di luar stasion konverter arus langsung langsung, sareng situs campuran beton sareng sajabina. Sareng tiasa ngalaksanakeun fungsi nyalindungkeun sora ku nyusu kana sora, ngasingkeun sora, sareng ngaleungitkeun sora kana alat-alat sapertos mesin solar, generator, motor listrik, mesin beku, kompresor udara, palu ustulasi, sareng blower sareng sajabina.

1 (1)
1 (2)
1 (3)

Rincian bungkus

Dina raraga nangtayungan panel busa aluminium dina kaayaan anu saé, urang bungkus ku kotak lapis. Anjeun tiasa milih ku express, ku hawa atanapi ku laut pikeun ngirim barang ka nagara anjeun.

Pikeun istilah pangiriman, kami nyayogikeun EXW, FOB, CNF, CIF, DDP sareng sajabana.

114
115
116

FAQ

1. MOQ: 100m²

2. waktos pangiriman: sakitar 20 dinten saatos mastikeun urutan.

3. istilah mayar: T / T 50% deposit sateuacanna, kasaimbangan 50% sateuacan tanggal kiriman.

4. Sampel gratis pikeun mariksa sareng nguji.

5. Layanan online 24 jam.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Aluminum Foam Block

      Blok Busa Aluminium

      Pedaran Produk Kami ngahasilkeun busa Aluminium ku ALPORAS. Blok busa aluminium kalayan ukuran 1250x650x270mm, 2050x1050x250mm sareng 2500x900x350mm ukuran pangbadagna di dunya. Saatos motong halaman ukuran réngsé nyaéta 1200x600 * 200mm, 2000x1000x200mm sareng 2400x800x200mm. Lambaran Data Kinerja Mékanis Panel Aluminium Foam ...

    • AFP with punched holes

      AFP ku liang anu ditinju

      Pedaran Produksi Kanggo ngahontal pangaruh nyerep sora anu pangsaéna di luar, jalan raya, karéta api, sareng sajabana, kami parantos ngembangkeun khusus anu diolah ku AFP. Tuang liang sacara teratur dina AFP salaku proporsi 1% -3% , kalayan kinerja nyerep sora anu hadé sareng tingkat nyerep sora anu luhur. Papan insulasi sora tina papan sandwich aluminium busa, kandel 20mm, insulasi sora 20 ~ 40dB. Laju nyerep sora diukur ku gelombang nangtung ...

    • Translucent Aluminum Foam

      Busa Aluminium Tembus

      Panel busa Aluminium Tembus pisan ringan sareng ngamungkinkeun cahaya nembus. Ogé kawanoh salaku panel hiasan. Bahan permukaan anu unik sareng sacara visual anu langkung saé tibatan jero dina kulit Nyayogikeun kaindahan, kakuatan sareng leyuran akustik entéh kanggo sababaraha kasempetan kreatif. Kilat logam na digabungkeun sareng sababaraha rupa finish mangrupikeun salah sahiji jenis di saalam dunya. Éta parantos seueur dianggo dina sababaraha bidang sapertos: Ext ...

    • Closed-Cell Aluminum Foam Panel

      Ditutup-Sél Aluminium Foam Panel

      Spesifikasi Produk Closed-cell Aluminium Foam Panel Dasar Fitur Komposisi Kimia Ngalangkungan 97% Tipe Sél Aluminium Closed-cell Density 0.3-0.75g / cm3 Fitur Akustik nyerep Akustik Koefisien NRC 0.70 ~ 0.75 Fitur Mékanis Kakuatan tarik 2 ~ 7Mpa Kakuatan komprési 3 ~ 17Mpa Thermal Fitur konduktivitas termal 0.268W / mK Titik lebur Perkiraan. 780 ℃ Fitur Tambahan ...

    • Composite panel

      Panel komposit

      Pedaran Produksi Panel komposit tina Aluminium Foam sareng marmer anu mangrupikeun batu alam anu beurat dipotong janten lapisan ipis 3mm, diolah sareng digabungkeun sareng aluminium foal ultralight. Éta henteu ngan ukur ngajaga soliditas panel tapi ogé beurat batu urang nyaéta cahaya ultralight, sahingga gampang dianggo dina rupa-rupa lingkungan sapertos interior, luar, kontainer (karéta), kapal pesiar atanapi kabin kapal pesiar, bahan lift, jati sareng ...

    • Aluminum Foam Sandwich Panel

      Aluminium Foam Sandwich Panel

      Fitur Produk ● Ultra-Ringan / Beurat Rendah ● Kakuatan Husus Tinggi ● Résistansi sepuh ● Nyerep Énergi Saé ● Dampak Résistansi Dampak Produk Density 0.25g / cm³ ~ 0.75g / cm³ Porositas 75% ~ 90% Diaméter liang Pori Utama 5 - 10 mm Kakuatan neken 3mpa ~ 17mpa kakuatan bending 3mpa ~ 15mpa Kakuatan khusus: Éta tiasa nahan langkung ti 60 waktos ...