• cpbj

AFP ku liang anu ditinju

Pedaran pondok:

Panél busa aluminium kalayan liang anu ditinju, nyaéta seuneu, ultralight, insulasi termal, anti koréksi, gelombang gelombang éléktromagnétik, 100% ramah lingkungan & didaur ulang, nyerep sora, sareng sajabana


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran Produksi

Dina raraga ngahontal pangaruh nyerep sora anu pangsaéna di luar, jalan raya, karéta api, sareng sajabana, kami parantos ngembangkeun khusus anu diolah ku AFP. Tuang liang sacara teratur dina AFP salaku proporsi 1% -3% , kalayan kinerja nyerep sora anu hadé sareng tingkat nyerep sora anu luhur. Papan insulasi sora tina papan sandwich aluminium busa, kandel 20mm, insulasi sora 20 ~ 40dB. Laju nyerep sora anu diukur ku metode gelombang nangtung nyaéta 40% ~ 80% dina kisaran 1000Hz dugi ka 2000Hz. AFP khusus ieu parantos ningkat pisan kapasitas absorsi sora. Panel busa aluminium kalayan liang anu ditinju, anu teu kabeuleum, ultralight, insulasi termal, anti koréktip, gelombang gelombang éléktromagnétik, 100% ramah lingkungan & didaur deui, jst.

Spésifikasi Produk

Tutup-Sél Aluminium Foam ku liang Punched
Kapadetan: 0.25g / cm³ ~ 0.75g / cm³
Porositas: 75% ~ 90%
Aperture: sebaran seragam tina 1-10mm, aperture utama 4-8mm
Kakuatan mampuh: 3Mpa ~ 17Mpa
Kakuatan bending: 3Mpa ~ 15Mpa
Kakuatan khusus: tahan massa bisa ngahontal leuwih ti 60 kali beurat; Kinerja réfraktori henteu kaduruk, henteu ngahasilkeun gas toksik; Tahan korosi, umur panjang jasa.
Spésifikasi produk: 2400mm * 800mm * H atanapi produksi khusus numutkeun kabutuhan pelanggan

Fitur Produk

Panél busa aluminium kalayan liang anu ditinju, nyaéta seuneu, ultralight, insulasi termal, anti koréksi, gelombang gelombang éléktromagnétik, 100% ramah lingkungan & didaur ulang, nyerep sora, sareng sajabana

115

Aplikasi

Éta tiasa dianggo di tempat-tempat ieu: jalur urban sareng jalur lalu lintas, jalan overhead, jalan karéta, persimpangan cloverleaf, menara pendingin, di luar stasion konverter arus langsung langsung, sareng situs campuran beton sareng sajabina. Sareng tiasa ngalaksanakeun fungsi nyalindungkeun sora ku nyusu kana sora, ngasingkeun sora, sareng ngaleungitkeun sora kana alat-alat sapertos mesin solar, generator, motor listrik, mesin beku, kompresor udara, palu ustulasi, sareng blower sareng sajabina.

113
114
115

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Closed-Cell Aluminum Foam Panel

      Ditutup-Sél Aluminium Foam Panel

      Spesifikasi Produk Closed-cell Aluminium Foam Panel Dasar Fitur Komposisi Kimia Ngalangkungan 97% Tipe Sél Aluminium Closed-cell Density 0.3-0.75g / cm3 Fitur Akustik nyerep Akustik Koefisien NRC 0.70 ~ 0.75 Fitur Mékanis Kakuatan tarik 2 ~ 7Mpa Kakuatan komprési 3 ~ 17Mpa Thermal Fitur konduktivitas termal 0.268W / mK Titik lebur Perkiraan. 780 ℃ Fitur Tambahan ...

    • Aluminum Foam Sandwich Panel

      Aluminium Foam Sandwich Panel

      Fitur Produk ● Ultra-Ringan / Beurat Rendah ● Kakuatan Husus Tinggi ● Résistansi sepuh ● Nyerep Énergi Saé ● Dampak Résistansi Dampak Produk Density 0.25g / cm³ ~ 0.75g / cm³ Porositas 75% ~ 90% Diaméter liang Pori Utama 5 - 10 mm Kakuatan neken 3mpa ~ 17mpa kakuatan bending 3mpa ~ 15mpa Kakuatan khusus: Éta tiasa nahan langkung ti 60 waktos ...

    • Aluminum Foam Block

      Blok Busa Aluminium

      Pedaran Produk Kami ngahasilkeun busa Aluminium ku ALPORAS. Blok busa aluminium kalayan ukuran 1250x650x270mm, 2050x1050x250mm sareng 2500x900x350mm ukuran pangbadagna di dunya. Saatos motong halaman ukuran réngsé nyaéta 1200x600 * 200mm, 2000x1000x200mm sareng 2400x800x200mm. Lambaran Data Kinerja Mékanis Panel Aluminium Foam ...

    • Open Cell Aluminum Foam

      Buka Cell Aluminium Foam

      Pedaran Produksi & Fitur busa sél kabuka aluminium anujul kana busa aluminium sareng pori-pori internal anu saling hubungkeun, kalayan ukuran liang 0,5-1,0mm, porositas 70-90%, sareng porositas 55-65%. Kusabab ciri logam sareng struktur keropos, busa aluminium liwat-liang ngagaduhan nyerep sora anu alus teuing sareng tahan seuneu, sareng tahan lebu, ramah lingkungan sareng tahan cai, sareng tiasa dianggo salaku bahan pangirangan noise pikeun ...

    • Translucent Aluminum Foam

      Busa Aluminium Tembus

      Panel busa Aluminium Tembus pisan ringan sareng ngamungkinkeun cahaya nembus. Ogé kawanoh salaku panel hiasan. Bahan permukaan anu unik sareng sacara visual anu langkung saé tibatan jero dina kulit Nyayogikeun kaindahan, kakuatan sareng leyuran akustik entéh kanggo sababaraha kasempetan kreatif. Kilat logam na digabungkeun sareng sababaraha rupa finish mangrupikeun salah sahiji jenis di saalam dunya. Éta parantos seueur dianggo dina sababaraha bidang sapertos: Ext ...

    • Composite panel

      Panel komposit

      Pedaran Produksi Panel komposit tina Aluminium Foam sareng marmer anu mangrupikeun batu alam anu beurat dipotong janten lapisan ipis 3mm, diolah sareng digabungkeun sareng aluminium foal ultralight. Éta henteu ngan ukur ngajaga soliditas panel tapi ogé beurat batu urang nyaéta cahaya ultralight, sahingga gampang dianggo dina rupa-rupa lingkungan sapertos interior, luar, kontainer (karéta), kapal pesiar atanapi kabin kapal pesiar, bahan lift, jati sareng ...