• cpbj

Busa Aluminium Tembus

Pedaran pondok:

Panel busa Aluminium Tembus pisan ringan sareng ngamungkinkeun cahaya nembus. Ogé kawanoh salaku panel hiasan.

Bahan permukaan anu unik sareng visual anu langkung saé tibatan kulit jero

Nyayogikeun kaindahan, kakuatan sareng leyuran akustik ringan pikeun sababaraha kasempetan kreatif. Kilat logam na digabungkeun sareng sababaraha rupa finish mangrupikeun salah sahiji jenis di saalam dunya.

Éta parantos seueur dianggo dina sababaraha bidang sapertos: Cladding Wall Exterior, Interior Wall Cladding, Ceiling Ceiling, Restoran & Bar,

Kantor sareng Gedong Susun, Paméran Showroom, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

113

Panel busa Aluminium Tembus pisan ringan sareng ngamungkinkeun cahaya nembus. Ogé kawanoh salaku panel hiasan.

Bahan permukaan anu unik sareng visual anu langkung saé tibatan kulit jero

Nyayogikeun kaindahan, kakuatan sareng leyuran akustik ringan pikeun sababaraha kasempetan kreatif. Kilat logam na digabungkeun sareng sababaraha rupa finish mangrupikeun salah sahiji jenis di saalam dunya.

Éta parantos seueur dianggo dina sababaraha bidang sapertos: Cladding Wall Exterior, Interior Wall Cladding, Ceiling Ceiling, Restoran & Bar,

Kantor sareng Gedong Susun, Paméran Showroom, jst.

Fitur Produk

● Panas insulasi, tahan suhu luhur, henteu kapang

● Ultra-enteng / beurat handap & 100% didaur ulang

● Produk henteu ngumpulkeun lebu, sareng bug henteu aya dina busa aluminium (lancah, lebah jst)

● Dampak tahan, jaminan kualitas, gampang dipindahkeun, gampang dipasang

Spésifikasi Produk

Kapadetan 0,25g / cm³ ~ 0.35g / cm³
Ukuran produk 2400 * 800 * T (Kandel)
Kandel 4-8MM

Aplikasi

Éta tiasa dianggo di tempat-tempat ieu: galéri, bar, cafe, musium seni sareng sanésna. Tiasa dianggo pikeun aplikasi interior sareng eksterior.

114

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Aluminum Foam Sandwich Panel

      Aluminium Foam Sandwich Panel

      Fitur Produk ● Ultra-Ringan / Beurat Rendah ● Kakuatan Husus Tinggi ● Résistansi sepuh ● Nyerep Énergi Saé ● Dampak Résistansi Dampak Produk Density 0.25g / cm³ ~ 0.75g / cm³ Porositas 75% ~ 90% Diaméter liang Pori Utama 5 - 10 mm Kakuatan neken 3mpa ~ 17mpa kakuatan bending 3mpa ~ 15mpa Kakuatan khusus: Éta tiasa nahan langkung ti 60 waktos ...

    • Composite panel

      Panel komposit

      Pedaran Produksi Panel komposit tina Aluminium Foam sareng marmer anu mangrupikeun batu alam anu beurat dipotong janten lapisan ipis 3mm, diolah sareng digabungkeun sareng aluminium foal ultralight. Éta henteu ngan ukur ngajaga soliditas panel tapi ogé beurat batu urang nyaéta cahaya ultralight, sahingga gampang dianggo dina rupa-rupa lingkungan sapertos interior, luar, kontainer (karéta), kapal pesiar atanapi kabin kapal pesiar, bahan lift, jati sareng ...

    • Open Cell Aluminum Foam

      Buka Cell Aluminium Foam

      Pedaran Produksi & Fitur busa sél kabuka aluminium anujul kana busa aluminium sareng pori-pori internal anu saling hubungkeun, kalayan ukuran liang 0,5-1,0mm, porositas 70-90%, sareng porositas 55-65%. Kusabab ciri logam sareng struktur keropos, busa aluminium liwat-liang ngagaduhan nyerep sora anu alus teuing sareng tahan seuneu, sareng tahan lebu, ramah lingkungan sareng tahan cai, sareng tiasa dianggo salaku bahan pangirangan noise pikeun ...

    • AFP with punched holes

      AFP ku liang anu ditinju

      Pedaran Produksi Kanggo ngahontal pangaruh nyerep sora anu pangsaéna di luar, jalan raya, karéta api, sareng sajabana, kami parantos ngembangkeun khusus anu diolah ku AFP. Tuang liang sacara teratur dina AFP salaku proporsi 1% -3% , kalayan kinerja nyerep sora anu hadé sareng tingkat nyerep sora anu luhur. Papan insulasi sora tina papan sandwich aluminium busa, kandel 20mm, insulasi sora 20 ~ 40dB. Laju nyerep sora diukur ku gelombang nangtung ...

    • Aluminum Foam Block

      Blok Busa Aluminium

      Pedaran Produk Kami ngahasilkeun busa Aluminium ku ALPORAS. Blok busa aluminium kalayan ukuran 1250x650x270mm, 2050x1050x250mm sareng 2500x900x350mm ukuran pangbadagna di dunya. Saatos motong halaman ukuran réngsé nyaéta 1200x600 * 200mm, 2000x1000x200mm sareng 2400x800x200mm. Lambaran Data Kinerja Mékanis Panel Aluminium Foam ...

    • Closed-Cell Aluminum Foam Panel

      Ditutup-Sél Aluminium Foam Panel

      Spesifikasi Produk Closed-cell Aluminium Foam Panel Dasar Fitur Komposisi Kimia Ngalangkungan 97% Tipe Sél Aluminium Closed-cell Density 0.3-0.75g / cm3 Fitur Akustik nyerep Akustik Koefisien NRC 0.70 ~ 0.75 Fitur Mékanis Kakuatan tarik 2 ~ 7Mpa Kakuatan komprési 3 ~ 17Mpa Thermal Fitur konduktivitas termal 0.268W / mK Titik lebur Perkiraan. 780 ℃ Fitur Tambahan ...