• cpbj

Busa nikel

Pedaran pondok:

Inpormasi Panel Nikel Foamed sapertos dihandap:

Spésifikasi Dasar

1. Jumlah liang per inci (PPI): 5—120

2. Kapadetan (g / cm³): 0,15—0,45

3. Kandel: 0,5-30mm

4. Porositas: 90% - 99,9%

5. Ukuran standar: 500 * 500mm; 500 * 1000mm; Ukuran anu langkung ageung kedah dibahas sateuacanna


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Busa logam porous mangrupikeun jinis bahan logam struktur keropos anyar kalayan jumlah sareng ukuran ukuran pori sareng porositas anu tangtu. Bahanna ngagaduhan ciri kapadetan massal alit, luas permukaan khusus ageung, nyerep énergi anu saé, kakuatan khusus anu luhur sareng kaku kaku khusus. Awak liwat-liang gaduh bursa panas anu kuat sareng kamampuan dissipation panas, kinerja nyerep sora anu saé, sareng perméabilitas sareng perméabilitas anu hadé. Logam busa kalayan parameter sareng indikator anu béda tiasa diadaptasi kana rupa-rupa kagunaan fungsional sareng struktural anu béda, sareng tiasa ngagaduhan atribut fungsional sareng struktural.

113

Spésifikasi Produk

Busa Nikel Kontinyu

Kasucian

99%

Porositas

95%

Ukuran liang

75PPI dugi ka 130PPI

Kandel

(0,5 dugi 2,5) ± 0,05 mm

Dapatan kapadetan

(280 dugi ka 1500) ± 30g / m²

Kakuatan regangan

Bujur ≥ 1,25N / mm²

Transverse≥ 1,00N / mm²

Elongasi

Bujur≥ 5%

Horisontal ≥ 12%

Lebar maksimum

930mm

Lambaran Busa Nikel

Ukuran liang

5PPI nepi ka 80PPI

Kapadetan

0.15g / m3 dugi 0.45g.cm³

Porositas

90% dugi ka 98%

Kandel

5mm nepi ka 20mm

Lebar maksimum

500mm x 1000mm

Fitur Produk

1) busa nikel ngagaduhan konduktivitas termal anu hadé, panas termal tiasa seueur dianggo dina komponén listrik / listrik sareng éléktronik.

2) busa Nikel kusabab konduktivitas listrikna alus teuing, sareng aplikasi na dina bahan éléktroda batré nikel-séng sareng kapasitor lapisan ganda listrik ogé janten perhatian industri.

3) Kusabab struktur sareng pasipatan busa tambaga henteu bahaya pikeun ciri dasar manusa tina tambaga busa mangrupikeun ubar anu hadé sareng bahan panyaring bahan panyucian cai.

114

Aplikasi

115

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana