• cpbj

Busa Tambaga

Pedaran pondok:

Busa Tambaga parantos seueur dianggo salaku persiapan bahan pamawa négatip batré, substrat éléktroda batré ion litium atanapi bahan bakar, pamawa sél-katalis sareng bahan pelindung éléktromagnétik. Utamana busa tambaga mangrupikeun bahan dasar anu dianggo salaku éléktroda batréna, kalayan sababaraha kaunggulan anu jelas.

Busa tambaga tiasa dianggo salaku substrat éléktroda

Busa tambaga ngagaduhan fungsi anu hébat pikeun ngalaksanakeun panas sareng listrik, anu tiasa dianggo salaku éléktroda landasan batré ion litium atanapi sél suluh.


Detil Produk

Tanda Produk

1

Panjelasan Produk

Busa Tambaga parantos seueur dianggo salaku persiapan bahan pamawa négatip batré, substrat éléktroda batré ion litium atanapi bahan bakar, pamawa cellcatalyst sareng bahan pelindung éléktromagnétik. Utamana busa tambaga mangrupikeun bahan dasar anu dianggo salaku éléktroda batréna, kalayan sababaraha kaunggulan anu jelas.

Fitur Produk

1) busa tambaga ngagaduhan sipat termal anu hadé, tiasa seueur dianggo dina komponen motor / listrik sareng éléktronik tina radiasi konduksi panas.

2) busa tambaga kusabab konduktivitas listrikna alus teuing, batréna nikel-seng sareng aplikasi bahan éléktroda pikeun kapasitor dua lapis listrik ogé kapangaruhan ku perhatian industri.

3) kusabab ciri struktur busa tambaga sareng henteu ngabahayakeun ciri awak manusa, bahan panyaring busa tambaga mangrupikeun ubar anu hadé sareng bahan panyaring pemurnian cai.

113

Spésifikasi Produk

Lambaran busa tambaga

Ukuran liang

5PPI nepi ka 80PPI

Kapadetan

0,25g / m3 ka 1,00g / cm3

Porositas

90% dugi ka 98%

Kandel

5mm dugi ka 30mm

Lebar maksimum

500mm x 1000mm

Eusi komponén

Unsur

Cu

Ni

Fe

S

C

Si

Pitunjuk (ppm)

Kasaimbangan

0,5 ~ 5%

≤100

≤80

≤100

≤50

Bengkel

114

Area Aplikasi

1. Bidang Téknik Kimia: katalis sareng operatorna, saringan sedeng, sedeng dina pamisah.

2. Téknik Termal Industrial: bahan damping, épisiénsi luhur bahan conductive termal, bahan filtrasi industri, bahan hiasan kelas tinggi.

3. Bahan Fungsional: Silencer, nyerep Geter, Buffer éléktromagnétik taméng, téknologi siluman, retardant seuneu, insulasi termal, jsb.

4. Batré Bahan Éléktroda: Éta dilarapkeun kana bahan pigura éléktroda batré sapertos nikel-seng, batré nikel-hidrogén sareng kapasitor lapisan ganda listrik.

5. Ringan: Kandaraan ringan, beurat kapal tina kapal, sareng gedong anu langkung enteng.

6. Bahan panyangga: Alat pangirangan tekanan pikeun ngukur tekanan.

115

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana