• cpbj

Naon Tambaga busa sareng aplikasi na?

Busa tambaga mangrupikeun bahan multifungsi anu énggal sareng sajumlah ageung liang anu nyambung atanapi teu nyambung anu disebarkeun sami dina matrix. Busa tambaga ngagaduhan konduktivitas sareng palenturan anu saé. Éta ngagaduhan biaya anu langkung handap sareng konduktivitas anu langkung saé tibatan busa nikel sareng tiasa dianggo pikeun nyiapkeun bahan anoda batré (operator), operator katalis sareng bahan pelindung éléktromagnétik.

Aplikasi:

Busa tambaga ngagaduhan sipat mékanis anu saé sareng tiasa diolah, konduktivitas listrik sareng termal anu hébat sareng strukturna ngagaduhan seueur pori, tapi tahan alkali, kakuatan tarik sareng malleability tina tambaga logam masih aya, ditambah ku fungsi éléktromagnétik anu hadé sareng fungsi nyerep noise , busa tambaga ngagaduhan seueur aplikasi.

1. Bahan éléktroda

Kusabab konduktivitasna anu hadé, éta tiasa dianggo salaku bahan pigura éléktroda pikeun batré énggal. Salaku pilihan anu hadé pikeun kolektor cairan éléktroda pikeun kapasitor dua lapisan, éta ogé parantos janten pasar anu disumputkeun ageung pikeun aplikasi busa tambaga.

Salaku bahan éléktroda pikeun pamulihan éléktrolisis cai limbah anu ngandung tambaga, busa tambaga ogé nunjukkeun kinerja anu saé sareng gaduh prospek pangembangan anu lega dina bidang ieu.

2. Katalis

Dina réaksi kimiawi organik, pikeun ngagunakeun luas permukaan anu khusus dina struktur bahan busa tambaga pikeun ngagentos posisi katalis réaksi kimia tina tambaga kimia, ieu panilitian parantos kéngingkeun seueur conto anu coba sareng anu suksés, sareng éta ngagaduhan kamungkinan aplikasi praktis.

Ngagunakeun busa tambaga salaku operator nyucikeun hawa photocatalytic mangrupikeun aplikasi anu suksés.

3. Bahan konduktif termal

Busa tambaga dianggo salaku bahan tahan api dina alat-alat pajoang seuneu maju di seueur nagara deungeun, khususna salaku alat isolasi seuneu. Busa tambaga nunjukkeun performa anu saé kusabab konduktivitas termal na anu hadé, anu ngajantenkeun janten bahan tahan api anu hadé.

Salaku tambahan, éta tiasa dianggo salaku bahan dissipation panas pikeun motor sareng alat-alat listrik,

4. réduksi noise sareng bahan taméng

Panyebaran gelombang sora bakal nyebarkeun réfleksi dina permukaan struktur busa tambaga, sareng inténsitas gelombang sora bakal kalintang lemahna ku akibat panyenyepan ékspansi sareng panyenyepan micropore.
Molekul busa tambaga sami sareng tambaga logam, janten kinerja pelindung na henteu robih. Kusabab sipat tameng tina tambaga logam caket sareng pérak logam, éta ogé mangrupikeun bahan pelindung éléktromagnétik anu hadé.

5. Bahan saringan

Tambaga logam dasarna henteu ngabahayakeun awak manusa, sareng busa tambaga ngagaduhan ciri struktural anu hadé, janten busa tambaga salaku bahan saringan médis parantos ngahontal kasuksésan anu hébat dina aplikasi praktis.

Nya kitu, salaku bahan pemurnian cai, busa tambaga ogé nunjukkeun performa anu hadé dina alat panyucian cai.

6. Bahan panyangga tekanan cairan

Kusabab kakhususan strukturna, busa tambaga berperan kuat pikeun nyebarkeun sareng nyangga cairan. Ieu ngajantenkeun salaku komponén dekomprési dilarapkeun kana rupa-rupa instrumen pikeun ngirangan tekanan cair sareng tingkat.

Durability, tahan korosi tina tambaga logam ogé janten kaunggulan busa tambaga dina aplikasi instrumen.

Beihai Composite Materials Co., Ltd. Mangrupikeun pabrik profesional produk busa logam di china anu diintegrasikeun sareng R&D, produksi sareng penjualan.

Kaluaran taunan busa tambaga nyaéta 1,8 juta. Méter kuadrat.

Wilujeng toe-mail kanggo langkung seueur inpormasi info@metalfoamweb.com.

Sampel gratis sayogi nalika pamundut.


Pos waktos: Jun-16-2021