• cpbj

Bahan anu gampang dianggo dina busa toko-aluminium selebritis Internét

网红店铺-1

Naha henteu pisan sapertos desain toko kuéh biasa?
Leres, éta dibuka dina Méi taun ayeuna
Toko konsép Hollyland LAB anu ngamungkinkeun anjeun ngambah ka luar angkasa dina sadetik
Gaya futuristik, desain rohangan pérak-abu, layar ageung sareng pamasangan seni, cuci mulut sareng bentuk anu tiasa robih
Naon anu nyiptakeun pangalaman trendi sareng tiis sapertos kitu?
网红店铺-2
Walerna nyaéta 
Aluminium foamed, stainless steel sareng pilem bercahaya 
Utamana anu nganggo luster logam sareng tékstur keropos euyeub 
Busa aluminium 
Méré tékstur unik 
网红店铺-3
Busa aluminium di toko beureum jaringan
网红店铺-4
Meureun anjeun pikir logam tiis dianggo dina toko kuéh
Teu tiasa nunjukkeun kahaneutan anu dipanggang
Tapi lamun ditingali raket, anjeun bakal mendakan
网红店铺-5
Aluminium foamed sareng pori-pori halus anu ngajantenkeun pastry lemes sareng elastis
Naha aya cara anu béda pikeun ngahontal tujuan anu sami?
网红店铺-6                          网红店铺-8
Duanana ciri logam sareng gelembung dina waktos anu sami
Mangrupikeun jinis bahan struktural fungsional strategis anu énggal
Tampan sareng gampang dianggo nyaéta fitur na anu paling ageung
Toko Hollyland nganggo sajumlah ageung alumunium dina témbok
网红店铺-9
Upami anjeun ningali-tingali, anjeun bakal mendakan
Béda "bentuk" aluminium foamed dianggo dina hal ieu
Ieu ngalangkungan kontrol anu béda dina prosés produksi aluminium busa
Bakal ngahasilkeun bukaan hiji-sisi, bukaan dua sisi, sareng liang anu ditutup
Gaya Isosurface
网红店铺-10
Langkung bukaan ageung, bukaan sedeng, bukaan alit
网红店铺-11
Pilihan gaya langkung seueur, kisaran aplikasi anu langkung ageung
Éta tiasa dianggo dina nutupan lapisan kalebet tembok luar sareng témbok interior
Panél siling, lanté, tangga, jsté.
网红店铺-12
Sareng aluminium foamed ogé tiasa gaduh sababaraha warna
Henteu ngan ukur kulawu
Tiasa dicét ku nyemprot
网红店铺-13
Salaku tambahan pikeun ngawarnaan, anjeun tiasa nganggo liang dina aluminium foamed
Pikeun aplikasi transmisi cahaya, éta tiasa ngahasilkeun kecemerlangan anu euyeub sareng cemerlang
Salaku conto, di warung Shanghai Huangpuhui Lelecha
Dijieun pangaruh transmisi cahaya anu ngagumkeun
网红店铺-14
网红店铺-15
网红店铺-16
网红店铺-17

Waktos Post: Aug-11-2021